Skip to Main Content
Jag letar efter

Förband med Safetac: Säkert val för bättre vård

Förbandsbyten kan innebära stor smärta och stress för patienten och även störa sårläkningen. Därför uppfann vi Safetac®. Det förändrade sårbehandling i grunden.  

Äldre kvinna plockar blommor i en trädgård
Safetac - snabbare läkning och bättre vårdresultat för patienterna

Safetac är det första sårkontaktlagret med silikon som gör vidhäftningen mindre smärtsam. Vi utvecklade Safetac så att det formar sig efter huden utan att fastna i det fuktiga såret  och enkelt kan avlägsnas utan att huden skadas   . Det innebär mindre smärta för dina patienter . Safetac skyddar också ny vävnad och intakt hud, vilket bidrar till en snabbare naturlig läkning       . Safetac-lagret förseglar också sårkanterna, vilket skyddar huden från skadliga läckage och maceration     . Minskad smärta och mindre hudskador     snabbare läkning kan också medföra lägre behandlingskostnader     .

Ända sedan lanseringen av Safetac har kliniker precis som du gett oss sitt förtroende genom att använda förband med Safetac för att behandla miljontals patienter runtom i världen. Vi strävar efter att alltid uppfylla användarnas förväntningar och vi baserar våra produkter på tillförlitlig evidens. Visste du att över 450 expertgranskade studier bekräftar fördelarna med Safetac? Studierna innefattar över 30 randomiserade kontrollerande studier .

Vi förstår att hälso- och sjukvården vill ha mindre smärtsamma behandlingsalternativ som stödjer snabbare läkning och ger bättre vårdresultat för patienterna. Och vi vet att man inom vården ständigt pressas att minska behandlingskostnaderna. Vi kan hjälpa till. Välj Mölnlyckes pålitliga förband med Safetac – bättre resultat för patienterna och för ekonomin. Testa Mepilex®, Mepitel®, Mepiform® och Mepitac®.

'Referenser'

Dela på sociala medier

Kontakta oss
Välj marknad 

Välj marknad 

Mölnlycke Stäng

Bekräftelse för vårdpersonal

Informationen på sidan du är på väg att öppna är endast avsedd för vårdpersonal. Klicka i rutan nedan för att bekräfta att du arbetar inom vården.