Skip to Main Content
Jag letar efter

En världsledande leverantör av medicinska lösningar

Vi utvecklar och tillverkar medicinska lösningar som säkerställer en bättre behandling - från sjukhuset till hemsjukvården

forskare i ett labb
Engångsprodukter som förbättrar kliniska och ekonomiska resultat

Överallt i världen pressas sjukvårdssystemen och vårdpersonalen att leverera bättre vård; till fler patienter och till lägre kostnader. För att lyckas med detta behövs innovativa och pålitliga lösningar. Det är där vi kommer in i bilden. Vi arbetar för en effektivare vård. Därför letar vi alltid efter nya sätt att bli bättre på det vi gör. Vårt fokus ligger på att erbjuda effektiva och prisvärda lösningar.

Lösningar som ger bättre vårdresultat

Vi har ett enda mål – och det är att förbättra vårdresultaten världen över. Vi vill ge hälso- och sjukvårdspersonal det de behöver för att få de bästa möjliga kliniska och ekonomiska resultaten och för att de ska kunna ge patienterna den bästa möjliga vården.

Men olika vårdmiljöer och omständigheter innebär att behoven är mycket varierande. Så vi börjar genom att lyssna på våra kunder och se till att vi förstår dem. Sedan tar vi fram vi evidensbaserade lösningar som är anpassade för just dem och deras patienter.

Vi bidrar till att förbättra resultaten även på andra sätt. Genom att dela med oss av kunskap om våra  kliniska specialistområden. Och genom att bidra till utformningen av vårdpolitik och vårdprotokoll som ska höja standarden på sjukvård på en global skala.

Vi har ett starkt engagemang för all hälso- och sjukvårdspersonal. Och det visar vi varje dag i vår verksamhet.

Ett globalt företag med svenskt ursprung

Vi har kunder i nästan 100 länder som använder våra lösningar och vi äger verksamheter i över 40 länder.

Även om vi är ett globalt företag har vi fortfarande vårt huvudkontor i Göteborg, nära Mölnlycke. Staden som gav företaget dess namn och där företaget grundades år 1849.

Vi lär oss ständigt av nya erfarenheter. Berätta om hur du använder våra lösningar eller rapportera en incident.

Kompetent vård – varje dag

Alla som arbetar inom hälsa och sjukvård inspirerar oss till att utveckla våra preventiva lösningar, vårt sårbehandlingssortiment och våra kirurgiska produkter. Deras outtröttliga strävan efter nya och bättre sätt att ta hand om patienterna driver oss i vårt innovationsarbete. De har det som krävs för att göra verklig skillnad i patienternas liv. Och det gör de – varje timme, och varje dag.

Om du går in på ett sjukhus och sätter dig och iakttar personalen, så förstår du snabbt vad vi menar.

Dela på sociala medier

Kontakta oss
Välj marknad 

Välj marknad