Skip to Main Content
Jag letar efter

Sårrengöring.

Underlättar läkning.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
En ny syn på sårrengöring

Vid sårbehandling är det fortfarande vanligt att antingen använda tvål och vatten eller starkare lösningar. Problemet är att tvål och vatten är ineffektivt mot vissa patogener medan många starkare lösningar kan störa läkningsprocessen och skada mänskliga celler.

Granudacyn® är ditt självklara val för att rengöra sår och främja läkning.

.

hidden1hidden2
Vi presenterar Granudacyn – det självklara valet för sårrengöring

 

 

Visste du att ...

sårrengöringsmedel främjar sårläkning genom att
avlägsna lokala barriärer och minska infektionsrisken?

hidden1hidden2
En lösning – till många olika typer av sår.

Granudacyn® är en irrigationslösning som bevaras säkert med hypoklorsyra (HOCl). Den används för rengöring och återfuktning av kroniska, akuta, kirurgiska och kontaminerade sår samt för första och andra gradens brännskador. Den kan även appliceras på känslig vävnad som brosk, senor, ligament och ben  , eller i örat, munnen, och på kirurgiska sår (intra- och postoperativa) och fistlar. Detta gör Granudacyn® till en självklar sårrengöringsprodukt för de flesta sårvårdsbehov.

 

hidden1hidden2
granudacyn 100 ml flaska och gel
  • Effektiv på alla typer av sår
    Granudacyn kan användas på alla kroniska sår, inklusive diabetiska fotsår, trycksår och venösa bensår. Dessutom kan det användas på akuta och kontaminerade sår samt första och andra gradens brännskador.

  • Bättre vård, bättre livskvalitet
    Att bekämpa infektioner utan att störa den naturliga läkningsprocessen är viktigt för patientens välbefinnande och främjar läkningen.

  • Lång förvaringstid, alltid nära till hands
    Granudacyn kan förvaras i rumstemperatur efter öppning och användas på flera patienter i upp till 90 dagar (gel) och 60 dagar (lösning).
hidden1hidden2
Så här fungerar det

Applicera Granudacyn® på sårbädden innan såret rengörs. Lösningen kräver ingen neutralisering eller sköljning och kan användas för att fukta sårförbandet och fukta själva såret.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
See all IFUs

'Referenser'

Kontakta oss
Mölnlycke Stäng

Bekräftelse för vårdpersonal

Informationen på sidan du är på väg att öppna är endast avsedd för vårdpersonal. Klicka i rutan nedan för att bekräfta att du arbetar inom vården.