Skip to Main Content
Jag letar efter

Vi brinner för vårt viktiga uppdrag

På Mölnlycke vet vi att vi gör skillnad – genom våra lösningar, våra handlingar och vår mission. Vi vill utrusta våra kunder med allt de behöver för att de ska kunna göra livet lättare för miljontals människor. Och vi letar alltid efter olika sätt att bli bättre på det vi gör. Gå med i vårt team och hjälp oss hitta nya metoder för att skapa bättre resultat för våra kunder och patienter.

Mölnlyckes mentalitet

Vi bryr oss om våra kunder

Våra anställda är stolta över att arbeta hos oss, därför att vi är helt säkra på att vi gör ett viktigt arbete. Och för att vi är fast beslutna att bidra så mycket vi kan för att underlätta livet för kliniker och patienter. Vi uppmärksammar och uppskattar alla som gör sitt yttersta för kunderna, oavsett vilken roll de har på företaget.

Vi är målmedvetna

Vi är ett stort, globalt företag, men du kan fortfarande göra skillnad hos oss. Våra chefer och vår ledning stödjer oss, och litar på att vi fattar de rätta besluten. För att du ska trivas och utvecklas i vårt team behöver du kunna samarbeta med andra, och också vara lyhörd och fatta snabba beslut när det behövs. Du tänker kreativt och är initiativrik. Du förstår hur ditt arbete formar våra lösningar och hur det påverkar våra kunder.

Kontakta oss
Välj marknad 

Välj marknad