Skip to Main Content
Jag letar efter
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Det finns andra sätt

 
2021 genomgick den holländska konstnären Maria Koijck bröstrekonstruktion efter en mastektomi. Hon blev förvånad över mängden avfall som genererades av hennes ingrepp. Hon skapade därför en konstinstallation samt en film som ställde en enkel fråga till sjukvårdsbranschen – Finns det något annat sätt? Vi svarade genom att fråga Maria om hon ville återskapa sitt konstverk, den här gången som om hennes bröstrekonstruktion hade utförts med ett Mölnlycke® ProcedurePak®. Resultatet talar för sig självt.
 
hidden1hidden2

Hur skulle kundanpassade set påverka din verksamhet?


Mindre kirurgiskt avfall och mer tid för dina patienter. Vad skulle det innebära för ditt sjukhus att gå från singelpackade produkter till Mölnlycke ProcedurePak?

Boka ett möte

hidden1hidden2
minskat operationsavfall med kundanpassade set

Minska förpackningsavfallet med upp till 90 %


Studier visar att byte från singelpackade produkter till våra kundanpassade set kan minska förpackningsavfallet med upp till 90 %, samtidigt som man sparar värdefull tid vid förberedelser i operationssalen.


Läs mer

hidden1hidden2
förbättra effektiviteten i operationssalen

Förbättra effektiviteten med Mölnlyckes operationslösningar


Hur kan minskning av förpackningsavfall förbättra effektiviteten i operationssalen? Färre förpackningar att öppna innebär mindre risk för kontaminering och kortare tid för förberedelser. Med Mölnlyckes lösningar för operationssalen kan du skräddarsy hela den preoperativa upplevelsen efter dina behov, spara värdefull tid och uppnå säkrare och mer hållbara resultat för patienter, personal och planeten.

Upptäck våra lösningar för operationssalen

hidden1hidden2
Mölnlycke stödjer den cirkulära ekonomin med ISCC-certifiering

Som en del av vårt åtagande att använda material på ett effektivt sätt är Mölnlycke stolta över att ha erhållit certifikat från International Sustainability and Carbon Certification system (ISCC).

Läs mer

hidden1hidden2
Minska avfallet med kundanpassade set

ProcedurePak


Minska avfall och öka effektiviteten i operationssalen med kundanpassade set. Du kan skräddarsy sterila set med engångskomponenter som operationsteamet behöver för specifika ingrepp.

Utforska våra kundanpassade set

hidden1hidden2
ett online-verktyg för hantering av våra kundanpassade set, riktat till hälso- och sjukvårdspersonal

Hantera dina kundanpassade set med vår online-portal


Mölnlycke® Portal är ett online-verktyg för hantering av våra kundanpassade set, riktat till hälso- och sjukvårdspersonal. Ditt team kan använda verktyget för att enkelt skapa, analysera, ändra och se beställningar av kundanpassade set, med stöd av rapporter och statistik.


Läs mer

hidden1hidden2
hidden1hidden2
ecovaldis guldmedalj för hållbarhet
År 2023 tilldelades vi en guldmedalj för hållbarhet av EcoVadis, vilket placerar Mölnlycke bland de 3 % av de bästa företagen som utvärderas av EcoVadis. EcoVadis är en ledande leverantör av lösningar för övervakning av hållbarhet i globala leveranskedjor.

En global ledare inom hållbar sjukvård


Hållbarhet är en strategisk prioritering för Mölnlycke och vi strävar efter att vara en global ledare inom hållbar sjukvård. 2023 tilldelades Mölnlycke en guldmedalj för hållbarhet av EcoVadis, en ledande leverantör av lösningar för övervakning av hållbarhet i globala leveranskedjor.


Läs mer

hidden1hidden2
Mölnlyckes årsredovisning 2022

Hållbarhetsrapporteringscenter


Vi är transparenta om vår påverkan på miljö, människor och samhälle. Varje år redovisar vi resultat och prestation i vår årsredovisning. Mölnlyckes integrerade årsredovisning för 2022 har utarbetats i enlighet med Global Reporting Initiatives‑standarder (GRI) samt ramverket Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).


Läs Mölnlyckes integrerade årsredovisning 2022

Kontakta oss
Mölnlycke Stäng

Bekräftelse för vårdpersonal

Informationen på sidan du är på väg att öppna är endast avsedd för vårdpersonal. Klicka i rutan nedan för att bekräfta att du arbetar inom vården.