Tubigrip shaped support bandage

Tubigrip shaped support bandage

Det anatomiskt utformade Tubigrip Shaped Support Bandage (TSSB) för venösa rubbningar är ett stödbandage som underlättar för kroppen att transportera venöst blod och lymfa vid behandling av venösa rubbningar i benen och armarna. TSSB kan också användas som gipsstrumpa under gips, som stöd efter att ett gips har tagits av och som tryckbehandling vid behandling av ärrbildning efter brännskador.

Anatomiskt utformat för att ge stöd längs ett bens eller en arms hela längd

Det elastiska bomullsmaterialet är både bekvämt och funktionellt

Förblir funktionellt efter tvätt – idealiskt för öppenvårdspatienter eller för användning på vårdcentraler

Vårdpersonal kan snabbt och enkelt välja storlek

TSSB är tillverkat av anatomiskt utformat Tubigrip. Tubigrip är tillverkat av bomull med överdragna elastiska trådar invävda i materialet. Det skapas då fritt rörliga spiraler i materialet. Materialet finns i två färger – naturfärgat och hudfärgat.

Tubigrip Shaped Support Bandage ger långvarigt effektivt stöd samtidigt som det ger rörliga patienter fullständig rörelsefrihet. Bandaget kan endast sträckas radiellt och den egenskapen gör att det kan ge stöd utan att veckas eller glida ned. TSSB kan tvättas eller autoklaveras för upprepad användning utan att det förlorar sin funktion. Det är lätt för patienterna att sätta på det igen efter att det har tvättats.

Man behöver bara mäta runt vaden eller underarmen en gång för att kunna välja ut en storlek som passar. Sortimentet med fem storlekar som täcker hela benet och tre som är avsedda för underbenet gör att de flesta patienter kan hitta ett stödbandage som passar. Varje patient får välja den färg som passar henne eller honom bäst.
Dela

Elset och Elset 'S'
Elset och Elset 'S'

Elset och Elset ‘S’ är lättviktskompressionsbindor som används för att ge kompression...

Setopress
Setopress

PEC högkompressionsbandage typ 3c Setopress högkompressionsbandage används...

BREVET tx
BREVET tx

Risken för djup ventrombos (DVT) hos orörliga patienter gör att en antiembolistrumpa...

Tubigrip™
Tubigrip™

Det tubformade Tubigrip™ ger ett långvarigt och effektivt stöd samtidigt...