Hållbarhet

Samhällsinsatser

Som ett ledande företag inom vårdsektorn har Mölnlycke Health Care ett stort engagemang för både människor som arbetar inom vården och för patienter som genomgår behandling. Genom att skänka tid, pengar och produkter hjälper vi till att förbättra livet för patienter och stödja de personer som vårdar dem. Genom att stödja samhället på detta sätt hjälper vi även vårt företag och de organisationer som stöder oss förbli hållbara.

Dessa stöder vi

Vår främsta globala välgörenhetspartner är Operation Smile, en medicinsk hjälporganisation som erbjuder kostnadsfri kirurgi för läpp- och gomspalt hos barn som fötts med ansiktsmissbildning. Under volontärprogrammet för Operation Smile  kan företagets medarbetare delta i organisationens uppdrag och bidra till att ge barn runt om i världen deras leenden tillbaka.

Vi är även glada över att stödja DEBRA en välgörenhetsorganisation som arbetar för människor med den genetiska hudsjukdomen epidermolysis bullosa (EB). DEBRA erbjuder specialistvård och finansierar omfattande medicinsk forskning samt tillhandahåller rådgivning, socialhjälp, avlastningsmöjligheter och påverkansarbete.

Operation Smile

Vi ger stöd till Operation Smile - en medicinsk hjälporganisation som korrigerar läpp- och gomspalt på barn...

Policy samhällsinsatser

Vår policy gällande samhällsinsatser...

Kontakta oss

För att kontakta vårt huvudkontor eller andra lokala kontor, vänligen se företagets kontaktförteckning.

För produktreklamationer eller oönskad medicinsk händelse, vänligen ta kontakt via formuläret för reklamationer.

 


 

Mölnlycke Health Care AB
Box 130 80
402 52 Göteborg
Sverige

 

Besöksadress:
Gamlestadsvägen 3c

Telefon: 031-722 30 00

 


 

Kontakta oss