Skip to Main Content
I'm looking for

Surgical Forum

Varmt välkommen till Surgical Forum 2018 som i år kommer att ha intressanta föreläsningar, diskussioner och Worshops på temat ”Ett hållbart yrkesliv”. 

Förmiddagen ägnas åt föreläsningar medan eftermiddagen kommer att bestå av Workshops, med produkter och lösningar inom operation och sårbehandling.

Som extern talare är vi mycket glada att i år kunna presentera Björn Rhodin från ”Caladrius Professionell Rehab och Träning”. Björn kommer att föreläsa i ämnet ”Sjuksköterskans hållbara yrkesliv” som belyser vikten av att ha kvar energi efter jobbet. Med rätt energinivå ökar livskvalitén vilket leder till att hela livet blir lättare, även på arbetet. 
Föreläsningen innehåller handfasta verktyg runt fysiska, psykologiska och sociala aspekter kring vad vi kan göra för att ha kvar energi till livet utanför jobbet. Följ med på en annorlunda föreläsning som berättar det svåra med det enkla och ger dig redskap för att hantera detta.


Tid och plats
Dagen börjar kl. 08:30  med en kopp kaffe och smörgås. Programmet startar sedan kl. 09.00 och avslutas kl. 16:00 med avbrott för lunch och fika. (Detaljerad agenda läggs upp här inom kort).

Seminariet äger rum under fyra tillfällen och du väljer din ort och dag i anmälan - klicka på länken nedan.

  • Torsdag 4 oktober i Göteborg, Mölnlyckes huvudkontor
  • Onsdag 10 oktober i Ängelholm, Margretetorps Gästgifvaregård
  • Onsdag 17 oktober i Umeå, P5 Konferens, Storgatan 46 A
  • Torsdag 18 oktober i Stockholm, Nordic Light Hotell, Vasaplan 7

Anmälan Surgical Forum

O.S.A två veckor innan respektive tillfälle.

Ladda ner inbjudan.

 

Share this page on social media

Kontakta oss
Select your market

Select your market