Skip to Main Content
I'm looking for

Vi tar ansvar för våra lösningar

Vi sätter höga standarder för oss själva

"Bra” är aldrig tillräckligt för oss. Vi arbetar outtröttligt för att förbättra kvaliteten och överträffa förväntningarna från kliniker och tillsynsmyndigheter.

Vi letar alltid efter sätt att göra våra lösningar ännu bättre

Mölnlycke är känt för högkvalitativa, pålitliga och användarvänliga medicinska lösningar som möter kundernas behov och uppfyller relevanta standarder. Vår passion för kvalitet och vårt ansvarstagande för våra produkter har tagit oss dit vi är idag. Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra oss och alltid uppfylla och överträffa förväntningarna från hälso- och sjukvården och tillsynsmyndigheterna på våra marknader.

Våra kvalitetsledningssystem

För att hålla en konsekvent hög kvalitetsnivå följer vi ett heltäckande processbaserat kvalitetsledningssystem. Vi har också aktiva interna protokoll på plats för riskhantering och internrevision. Utöver våra globala processer har alla våra anläggningar ett lokalt kvalitetsledningssystem och personal som ansvarar för lokal kvalitetshantering och efterlevnad.

Leverantörerna övervakas genom vårt  Supplier Performance Management  -system som används för att förbättra och kontrollera leverantörernas resultat, och vi granskar regelbundet våra leverantörer (även med hjälp av en tredje part, vid behov).

Kontakta oss
Select your market

Select your market