Vårt företag

Några ord från vår VD

På Mölnlycke Health Care är människan i centrum i allt vi gör.

Vår passion för att göra livet bättre för patienter, kunder och samhällen runt om i världen är det som driver oss. Det är därför vi strävar efter att utveckla innovativa sätt att förebygga komplikaioner och behandla sår och designar effektiva, hög kvalitiva och säkra kirurgiska lösningar.

Vi vet att varje produkt vi skapar har en inverkan på människors liv. Så vi lyssnar noga till vårdpersonal och patienter att förstår deras behov. Vi samarbetar med branschorgan och regeringar runt om i världen för att forma vårdpolitiken - så att livskvaliet kan förbli kärnan i vad gör. Vi lär oss från vad vi hör och vi agerar snabb och med fokus.

Genom att lyssna på våra kunder utvecklade vi våra skräddarsydda ProcedurePak® kundanapasse set - en kirurgisk lösning som är skräddarsydd för våra kunder. Vi erbjuder nu även en bekväm och enkel sårbehandling med undertryck för hemmabruk samt i en klinisk miljö. Vi investerar också i fler och nya sätt att förebygga infektion och indikationer såsom trycksår.

Varje år, vi har en inverkan i cirka 90 länder. Vi kommer att fortsätta att göra skillnad, som drivs av vårt fokus på kundernas behov, vår aptit för innovation och vår entusiasm för hög kvalitet. Då vi är har privat ägande har vi befogenhet att fokusera långsiktigt. Det innebär att vi kan agera på ett hållbart och socialt ansvarsfullt sätt, och fokusera på att göra livet bättre för samhällen, kunden och patienten.

Richard Twomey, CEO

Kontakta oss

För att kontakta vårt huvudkontor eller andra lokala kontor, vänligen se företagets kontaktförteckning.

För produktreklamationer eller oönskad medicinsk händelse, vänligen ta kontakt via formuläret för reklamationer.

 


 

Mölnlycke Health Care AB
Box 130 80
402 52 Göteborg
Sverige

 

Besöksadress:
Gamlestadsvägen 3c

Telefon: 031-722 30 00

 


 

Kontakta oss