Mölnlycke Health Care

Vi firar 10 år av leenden

Av: Mölnlycke Health Care, november 25 2014Publicerad i: Mölnlycke Health Care

I år firar vi tio år av partnerskap med Operation Smile

 


Tänk om du inte kunde äta, gå i skolan - eller leka med dina vänner? Hjälporganisationen Operation Smiles medicinska volontärer genomför säkra och kostnadsfria operationer på barn med läpp- käk- och gomspalt över hela världen. Organisationen arbetar också intensivt med att öka medvetenheten om problemet med obehandlade ansiktsdeformiteter. Med Operation Smiles närvaro i över 60 länder, är deras medicinska uppdrag beroende av den tid, kompetens och de resurser som kommer från tusentals volontärer och donatorer.


Mölnlycke Health Care har varit en av Operation Smiles partners sedan vi träffade deras grundare, William McGee 2004. Varje år skänker vi nästan 250.000 par Biogel® operationshandskar och 10.000 sårbehandlingsprodukter. Vi hjälper också till att sponsra kostnaderna för medicinska uppdrag och som en del av vårt stöd, kan vår personal delta som volontärer i uppdrag. Hittills har över 30 anställda bidragit till att återställa leenden på ansikten från Bolivia till Indien.


‘Våra produkter hjälper till att behandla miljontals patienter världen över’, säger Maarten van Beek, Executive Vice-President, Human Resources på Mölnlycke Health Care. ‘Det arbete vi gör tillsammans med Operation Smile är speciellt. Våra medarbetare kommer tillbaka från medicinska uppdrag varje år med fantastiska berättelser om lyckade operationer på barns ansikten och överlyckliga föräldrar. Vi gläds över att kunna stödja detta livsförändrande arbete.‘

Hur du kan hjälpa

Operation Smile har kontor över hela världen. Du kan hjälpa till att återställa barns leenden genom att ställa upp som volontär eller hjälpa till att samla in pengar. Besök Operation Smile hemsida.

Dela

Mer från samma kategori

Seminarium och utbildningar

Mölnlycke Health Care annordnar både lokala och nationella seminarium och utbildningar....

Mölnlyckes Hållbarhetsrapport siktar långsiktigt

Mölnlycke har publicerat 2017 års Hållbarhetsrapport, med fokus på hur bolaget kan...

Interaktiva träningsmoduler

Vi har flera interaktiva träningsmoduler inom sårbehandling, trycksår, patientuppvärming,...